Bitllets / Tiquets de transport turístic

Aplicació de venda de bitllets / tiquets de transport turístic

Gestiona vostè d’una explotació de transport turístic o públic? Li podem resoldre la particular casuística d’aquest negoci reduint significativament els costos derivats del la venda de tiquets. Incorpori al seu servei una eina eficaç de venta de bitllets en temps real sense necessitat de cares preimpressions i faciliti la tasca als seus xofers i revisors.

    Solució integral, amb BackEnd Web per a la gestió integral per part del responsable del servei.

  • Venda de tiquets en temps real.

Generació de tiquet / bitllet en temps real mitjançant impressora portàtil al cinturo del revisor o be integrada al lloc de comandament del xofer.

  • Codificació identificadora del tiquet / bitllet

Cada impressió de bitllet presenta un codi QR únic i irrepetible per a la seva total conformitat y traçabilitat, gestió de devolucions per captura de codi QR.

  • Gestió de preus

Estableixi les tarifes per temporada i tipus de bitllet, ailli al revisor de la responsabilitat de conèixer els preus, la nostra solució coneix totes les               seves regles d’aplicació

  • Gestió de prevenda

En casos de prevenda de bitllets a clients (touroperadors, entitats, etc.) distribueixi tiquets als seus clients per a que els usuaris gaudeixin de totes les avantatges del seu servei sense necessitat de pesades gestions.

  • Publicitat integrada al tiquet / bitllet

La publicitat integrada als bitllets, garanteix un retorn econòmic. Converteixi el seu bitllet en un ingrés publicitari per períodes establerts.

  • Seguiment GPS.

Mitjançant la representació gràfica sobre mapes, podrà conèixer on i quan es venen els seus bitllets per a poder dimensionar les rutes de manera objectiva.

  • Informes d’explotació

No perdi temps administratiu, totes les dades econòmiques son presentades a la solució, permetent exportació a Excel per a la seva còmode gestió. Informes per xofer, línia, data, etc.

 loginTrenSkin  llistaXOferSkin  ventaTrenSkin
 llistatiquetsSkin  FullSizeRender  recapteTrenSkin
 incidenciesTrenSkin  finalTornTrenSkin  

 Exemples BackEnd Web

liquidacions
detalltiquets posicionsGPSTren
Copyright 2014 Ranapps Mobility Professional Solutions - Disseny web: solucions360