Entregues i recollides

Solució d’entregues i recollides de paqueteria

Posem a la disposició de les empreses de distribució de paqueteria una aplicació d’alt nivell, històricament nomes a l’abast de les grans companyies de transport. Oblidis de grans costos d’implantació, la nostra solució es viable independentment del seu volum d’usuaris, permetent la total gestió en temps real de les seves tasques d’entregues i recollides d’expedicions.

  • Recepció de tasques en temps real

Converteixi el seu telèfon intel·ligent en una eina total de captura de dades d’entregues i recollides en temps real.

  • Incidències

El dia a dia d’un repartidor es ple de casuístiques provocades per el mateix servei, conegui que passa allà on passa. Avanci’s a les reclamacions i apliqui mesures correctives per a total satisfacció del client.

  • Captura de codi de barres del document.

Llegeixi les etiquetes d’enviament mitjançant la càmera integrada del telèfon, únic dispositiu tots els avantatges de les solucions clàssiques mes costoses.

  • Presa de fotografies de cada operació.

En el seu negoci, com en cap altre, una imatge val mes que mil paraules, prengui fotografies dels paquets entregats i recollits com a conformitat davant de presentació de reclamacions posteriors.

  • Posicionament GPS

Representació sobre mapes al BackEnd Web, del punt geogràfic on es recullen i entreguen els paquets, permetent analitzar el correcte  comportament de la seva flota de repartidors.

LoginActivity MenuActivity ListaExpedicionesActivity
CamaraActivity IncidenciasActivity
Copyright 2014 Ranapps Mobility Professional Solutions - Disseny web: solucions360