Inventari

Solució integral d’inventari corporatiu

Solució móbil, orientada a empreses amb actius distribuïts en delegacions, permet la senzilla generació d’inventaris de material. Equipaments físics, equips tecnològics, sales, dispositius, maquinaria, etc.

Desplegui la solució als telèfons intel·ligents dels seus empleats encarregats de la gestió de cada centre, planifiquin els inventaris i conegui de manera rapida i efectiva el seu actiu real així com la seva ubicació.

BackEnd Web per a la gestió centralitzada dels inventaris.

Lectura d’actius per centre

Cada centre disposa de gestió descentralitzada dels actius a inventariar, capturi cada element mitjançant la lectura per codi de barres amb la càmera del seu dispositiu, comuniqui en temps real el resultat de l’inventari.

Control de la ubicació de l’actiu

Saber on son els actius mai ha estat tan fàcil, cada lectura l’informarà de on s’ha trobat l’actiu i si correspon amb la seva ubicació o bé cal prendre mesures correctives a tal efecte.

Sol·licitud d’operacions

Per a cada captura d’element a inventariar, l’usuari pot sol·licitar la tasca oportuna per a realitzar un procés correctiu a la central.

  • Sol·licitar una baixa
  • Sol·licitar una reparació
  • Sol·licitar un moviment d’ubicació.

Explotació de resultats

Tots els inventaris son enviats al BackEnd Web central pemetent la comode visualització i exportació de resultats de manera centralitzada.

Aplicació mòbil 

login selecciocentre comunicaskin
 llistainventari  incidenciaskin  codibarresSkin

Aplicació Central

web1
web2
Copyright 2014 Ranapps Mobility Professional Solutions - Disseny web: solucions360